Tiedote ylläpidolta:

Elektroniikkafoorumi sulkeutuu tietoturva ongelmien takia.
Käyttäjien tietoja (yv:t, sähköpostiosoite ja salasanan hash) on saattanut vuotaa vääriin käsiin.

Foorumi on asettettu vain luku tilaan. Vanhoja keskusteluja voi lukea palvelinsopimuksen päättymiseen asti.
Tietokannasta on poistettu kaikki salasanat, sähköpostiosoitteet ja yksityisviestit.

Jos haluat saada omat yksityisviestisi, lähetä sähköpostia yllapito@elektroniikkafoorumi.com
samasta sähköpostista mikä oli foorumin tiedoissa niin voin kaivella niitä varmuuskopioista.

Mielenkiintoni foorumin ylläpitoon on viime vuosina ollut vähäistä jo muutenkin joten tähän on hyvä lopettaa.
Kiitokset kaikille käyttäjilla ja pahoittelut mahdollisista ongelmista.

Päivitys: Näyttäisi siltä että mahdollinen vuoto koski vanhaa phpBB2 tietokantaa,
joten helmikuuta 2012 uudemmat tiedot pitäisi olla turvassa.

-Lahha
yllapito@elektroniikkafoorumi.com


Ruudussa olevan sivun koon muuttaminen ?

Täällä voit kysyä apua tietokoneeseen ja muihin kodin laitteisiin liittyviin ongelmiin

Valvoja: Moderaattorit


Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: Ke Maalis 26, 2014 11:32
ViestiLähetetty: To Syys 11, 2014 10:24
Elektroniikka-foorumin sivu aukeaa minulla poikkeuksellisesti kapeana näytölle. Sivun molempiin reunoihin jää mustat palkit noin 1/6 ruuden leveydestä ja siis molempiin reunoihin.
Tekstisivuja luettaessa ei haitta ole kummoinen mutta jos jutussa on useampia sivuja niin seuraavan sivun numeroruutu on niin oikeassa laidassa ettei se tahdo näkyä ollenkaan. Toisin sanoen seuraavalle sivulle siirtyminen on tosi vaikeaa.
Kuvien kanssa on sitten jo hankalampaa kun kuvan alle tulee siirtopalkki nuolineen ja kuva tavallaan jatkuu oudosti siellä oikean puolen ruudun mustan osan päällä. Ymmärrettävästi kytkentäkaaviot menee tällä tavalla täysin mahdottomiksi katseltaviksi.

Onko olemassa moiselle ongelmalle korjausratkaisua vai onko kyseessä vika lainkaan vaan vain niin sanottu ominaisuus.

Tätä minun ongelmaksi kokemaa ilmiötä ei ilmene missään muualla kuin tällä sivustolla. Ite sitä en osaa itseäni auttaa siksi tämä viesti.

Jäsen
Jäsen
Viestit: 134
Liittynyt: La Maalis 17, 2012 14:43
ViestiLähetetty: To Syys 11, 2014 13:27
Mitä tyyliä käytät, ja auttaako ongelmaasi tyylin vaihtaminen ?

Omat asetukset->Asetukset->Käytettävä tyyli

Itse käytän subsilver2:sta, en tiedä onko itselläni kyseinen ongelma, kun en ole noteerannut. Tosin toi kuva-ongelma vaikuttaa jonkin verran tutulta.

Käytän sivua melko kapealla ikkunalla, joten ei siihen tule noita marginaaleja, mutta laajennettaessa näkyy tulevan molemmille puolille valkeat marginaalit.

Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: Ke Maalis 26, 2014 11:32
ViestiLähetetty: To Syys 11, 2014 15:25
NO JOO, EI HUONO.
Nyt näkyy "kaikki" ja yhdellä kertaa !

Kyllä tästä porukasta apu ja tieto löytyy, kiitos.

Paluu Tekninen tuki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron